Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη από αγρότες της Κρήτης

Νέα «απόβαση» στην Αθήνα



Οι αγρότες της Κρήτης θα φθάσουν στην Αθήνα, χωρίς αγροτικά οχήματα αυτή τη φορά Αθήνα. «Απόβαση» στο λιμάνι του Πειραιά ετοιμάζουν για το πρωί της Τετάρτης, αγρότες της Κρήτης, προκειμένου να λάβουν μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, οι τέσσερις ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων του νησιού και η ΓΕΣΑΣΕ. Όπως ανακοινώθηκε, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Χανιά, στην κινητοποίηση εκτιμάται ότι θα δώσουν το παρόν 400 αγρότες από τα Χανιά, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Σούδας για τον Πειραιά.

Οι αγρότες της Κρήτης, θα φθάσουν στην Αθήνα, χωρίς αγροτικά οχήματα, ενώ αντιπροσωπεία τους θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, Ηλίας Χαλακατεβάκης, τόνισε: «Θέλω να καλέσω τους αγρότες να συμμετέχουν σε αυτό το κάλεσμα, το οποίο ίσως, είναι το πιο σημαντικό από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αν κάποιοι συνάδελφοι νομίζουν πως δεν υπάρχουν προβλήματα στον αγροτικό κόσμο, τότε πραγματικά τους λέω να μην έρθουν. Ας καθίσουν σπίτια τους». Ο πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ, Γιώργος Γωνιωτάκης, υποστήριξε από την πλευρά του ότι «η κυβέρνηση δεν μας άφησε κανένα περιθώριο».

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Related Posts with Thumbnails