Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Μικρό κορίτσι"Μόγλης" ανακαλύφθηκε στην Σιβηρία

Με την ενσάρκωση της ιστορίας του Μόγλη, του παιδιού που ανατράφηκε στην ζούγκλα από μία λύκαινα, ήλθαν αντιμέτωποι οι υπάλληλοι της προστασίας παιδιών, οι οποίοι ανακάλυψαν στην Τσίτα της Σιβηρίας ένα πεντάχρονο κορίτσι που ζούσε ανάμεσα σε σκύλους και γάτες, δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά φαινόταν να γνωρίζει την γλώσσα των ζώων.

Το μικρό κορίτσι διέμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα μαζί με τους γονείς και τους παππούδες της, οι οποίοι όμως δεν την φρόντιζαν, δεν της επέτρεπαν να βγαίνει από το σπίτι, ενώ δεν της είχαν μάθει να μιλάει αφού σύμφωνα με τις αρχές προσπαθούσε να επικοινωνήσει με γαβγίσματα.


"Εδώ και περίπου πέντε χρόνια το κορίτσι περιβάλλεται από σκύλους και γάτες και δεν έχει βγει ούτε μία φορά από το σπίτι"
, ανέφερε σε ανακοίνωση της η αστυνομία της Τσίτα.
"Όταν ανακαλύφθηκε, το κορίτσι αντιμετώπισε τους ανθρώπους όπως ένας μικρός σκύλος, ενώ φαίνεται ότι καταλαβαίνει τα ρωσικά χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει", συμπλήρωνε η ανακοίνωση. Το πεντάχρονο κορίτσι μένει πλέον σε ίδρυμα όπου της παρέχεται ιατρική και ψυχιατρική βοήθεια.

Πηγή
Related Posts with Thumbnails