Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Για σταθείτε ρε ''μαγκες'' θα πληρώνουμε εμείς τον κάθε ''άπλυτο'' που μπήκε στην Ελλάδα λαθραία χωρίς χαρτιά? Απέλαση τώρα, όλους ΕΞΩ !!!

Στην έκταση που καταλαμβάνει το πρώην στρατόπεδο στον Ασπρόπυργο υπάρχουν κτίρια τα οποία μπορούν να «φιλοξενήσουν» μέχρι και 2.000 ανθρώπους «Στρατόπεδο συγκέντρωσης» χιλιάδων λαθρομεταναστών στήνει η Ελληνική Αστυνομία στον Ασπρόπυργο ενώ ετοιμάζεται για νέες επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της Αθήνας.

Το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να παραχωρηθεί στην ΕΛ.ΑΣ. μια έκταση 100 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο, στην οποία παλιότερα στεγαζόταν στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ.
Η έκταση αρχικά είχε παραχωρηθεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να κατασκευαστούν «χώροι υποδοχής» για τοξικομανείς, αστέγους και γενικά για όσους θεωρήθηκε πως... χαλούσαν τότε την εικόνα της Αθήνας, οικοδέσποινα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην έκταση υπάρχουν αρκετά κτίρια τα οποία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς παραγόντων του υπουργείου, μπορεί να «φιλοξενήσουν» μέχρι και 2.000 ανθρώπους.

Συνεχίζεται εδώ
Related Posts with Thumbnails