Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η διακήρυξη της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διακήρυξη

Δεν είναι δυνατόν πλέον να μείνει κανείς αμέτοχος, βλέποντας τον κατήφορο που έχει πάρει η δημόσια ζωή, η απλή καθημερινότητα όλων μας, το έθνος μας ολόκληρο. «Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα, χωρίς αντίσταση στο κακό, χωρίς αντίσταση στην πνευματική μας υποδούλωση, αδιαφορώντας για το ότι με την στάση μας αυτή συντελούμε στο να γίνει σχεδόν αδύνατη η πνευματική ζωή των ανθρώπων, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι, με τους ρυθμούς που γκρεμίζονται τα πάντα, θα 'ρθει πολύ σύντομα η ημέρα που ελάχιστοι άνθρωποι θα έχουν πια τις ψυχικές αντιστάσεις για να ζήσουν χριστιανικά.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως η πατρίδα μας, που ανέδειξε τόσους ανιδιοτελείς και ηρωϊκούς Κυβερνήτες δεν έχει τη δύναμη να αναστήσει και πάλι άνδρες τίμιους, ηγέτες στην εύδρομη πορεία του λαού και της πατρίδος μας, αλλά θα πρέπει να παραδοθεί αμαχητί στους ποικίλους κουλτουριάρηδες και πανούργους κατακτητές, που σφάζουν καθημερινά την ψυχή μας με το βαμβάκι!»


Επόμενοι λοιπόν τοις πατράσι ημών και των ρημάτων αυτών,
έχοντες πλήρη επίγνωση και βαθιά συναίσθηση του ότι η όντως Ελευθερία και Δικαιοσύνη βρίσκεται στο ανόθευτο Χριστιανικό ήθος και όχι στα ψευδοκαλύμματα της λογολαγνείας των συγχρόνων πολιτικών παρατάξεων, μια ομάδα αποκλειστικά νέων ανθρώπων προβαίνουμε στη σύσταση του πολιτικού κόμματος με το όνομα «Κοινωνία» γιατί είμαστε πια πεπεισμένοι ότι καμιά υγιής παρουσία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και να φέρει θετικό αποτέλεσμα μέσα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα.


Σκοπεύουμε να τιμήσουμε τα αιματοβαμμένα χώματα αυτού του τόπου με τον τρόπο που πραγματικά τους αξίζει. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση συμβιβασμό με κανένα οικονομικό ή πολιτικό συμφέρον. Δεν μας απασχολεί και δεν μας ενδιαφέρει η εναρμόνιση μας σε ένα πολιτικό γκέτο που θα προσφέρει αδιέξοδα. Δεν αποτελούμε μια ακόμη εναλλακτική πρόταση, όπως συνηθίσαμε να ακούμε τελευταία.


Συνεχίζεται
εδώ
Related Posts with Thumbnails