Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δήλωση στήριξης από τους αδερφούς Αγγελόπουλους



Σε ώρες δύσκολες για το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με δήλωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φρόντισαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην ομάδα. Μάλιστα ζήτησαν από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων που θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ να κάνει το ίδιο.

H δήλωση του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια να φέρουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού ξανά στην κορυφή. Εκεί που του αξίζει. Φέτος η ομάδα προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου και έκανε το ιστορικό ρεκόρ νικών, 25-1, τερματίζοντας στην Πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μετά την αλλοίωση του αποτελέσματος του πρώτου τελικού, φτάσαμε στην ατυχή εμφάνιση του δεύτερου τελικού. Προβληματιστήκαμε κι εμείς, όσο τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, με την κατώτερη των δυνατοτήτων της, εικόνα της ομάδας μας τη Δευτέρα το βράδυ.

Παρόλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ομάδα και πιστεύουμε ότι αύριο το βράδυ με την υποστήριξη του κόσμου που θα βρεθεί στο γήπεδο για να φωνάξει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τίποτε άλλο, θα νικήσουμε και θα πάμε πάλι τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Ενώ λοιπόν η ομάδα, μας χρειάζεται όλους ενωμένους δίπλα της, οι γνωστές, «Ολυμπιακές» και μη, φωνές προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο μας να πιστέψει ότι αύριο πρέπει να γίνει λαϊκό δικαστήριο στο ΣΕΦ.

Αύριο θα είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα, ώστε να αγωνιστεί σύμφωνα με την πραγματική της αξία και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου άλλωστε πρέπει να κρίνονται οι τίτλοι. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος»


Πηγή
Related Posts with Thumbnails