Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Προσοχή στα παιχνίδια των Τούρκων στην Αθήνα!



Το «βαθύ τουρκικό κράτος» καλά κρατεί, και στη Θράκη, αλλά τώρα από ότι δείχνουν τα πράγματα, επιχειρεί και στο κέντρο της Αθήνας, με τις βίαιες και καταστροφικές επιθέσεις αλλά και τους βανδαλισμούς, υποτιθέμενα «οργισμένων Μουσουλμάνων» κατά πολιτών και μικρομεσαίων καταστημάτων.

Την ίδια ώρα, οι νεοφιλελεύθεροι πρασινομπλέ συνέταιροι του δικομματισμού πραγματοποιούν εικονικές αψιμαχίες για το ποιός είναι «λιγότερο κακός, λιγότερο διεφθαρμένος, λιγότερο ψεύτης», ενώ η εναλλακτική υποτιθέμενη πρόταση των συνεταίρων του Γιόσκα Φίσσερ "πράσινοι-αριστεροί" διαφόρων τύπων (βλέπε ναι στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας, βλέπε να χαρίσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, βλέπε να ονομάσουμε δρόμο της Θεσσαλονίκης οδό Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, βλέπε συνεταιράκια του Ουράνιου Τόξου στο Ευρωκοινοβούλιο) , κρύβονται πίσω από κουκούλες και καρέτες-καρέτες, επιχειρώντας να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.


Σε αυτήν την κρίσιμη για τον τόπο στιγμή, το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, καλεί όλους τους πολίτες να είναι υποψιασμένοι στα παιχνίδια του «βαθέως τουρκικού κράτους» στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας. Παράλληλα καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να σταματήσουν αμέσως την ψευδοένταση που επιχειρούν να στήσουν μεταξύ τους και να στρέψουν την προσοχή τους στην προβοκάτσια που στήνει η τουρκική ΜΙΤ στην ελληνική Πρωτεύουσα.

Η Ελλάδα, μπορεί να αηδίασε τα τελευταία χρόνια για τους χρηματισμούς των μεν και των δε, δεν αντέχει όμως μια τέτοια πρόκληση στην καρδιά της Πατρίδας μας: Στο ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.


Πηγή
Related Posts with Thumbnails