Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

H Χολιγουντιανή πρεμιέρα του ελληνικού έρωτα



H Χολιγουντιανή πρεμιέρα του ελληνικού έρωτα
Οσοι το είδαν βγήκαν χαμογελαστοί από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο λόγος για το «My life in ruins» (με­ταφρασμένο ως... «Ερωτας αλά ελ­ληνικά»), το οποίο μετά την παγκό­σμια πρώτη του στην Ελλάδα στις 3 Απριλίου, για πρώτη φορά στην ιστο­ρία του κινηματογράφου μας, έκανε πρεμιέρα και στις αίθουσες του Λος Αντζελες.

Κι επειδή το... ξένο είναι πάντα πιο γλυκό, παραθέτουμε τις φωτογραφίες από τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της «Fox», τις οποίες η μαμά του Αλέξη Γεωργούλη θα κρεμάσει στο σαλό­νι, καθώς πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η συγκεκριμένη συνεργασία (Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Νία Βαρντάλος) μπορεί να του ανοίξει τις πόρτες για -πραγματική- διεθνή καριέρα.

Η καταλληλότερη ταινία για μια γλυκιά καλοκαιρινή βρα­διά, όπου θες να χαλαρώσεις και να μην προβληματίσεις το μυαλό σου με μεγάλα διλήμματα της ανθρωπότητας και τον τε­τραγωνισμό του κύκλου. Στο λαμπερό event η φανερά ανα­νεωμένη από την τελευταία κινηματογραφική της εμφάνιση Νία Βαρντάλος φορούσε ένα υπέροχο λιλά φόρεμα Nicole Miller, το οποίο «καταχειροκροτήθηκε» από όλες τις διεθνείς στήλες κοινωνικής κριτικής, ενώ παρών ήταν και ο ελληνικής καταγωγής πρόεδρος της «Fox Searchlight» Τζιμ Γιαννόπου­λος. Αφού έχασε σημαντικά κέρδη, απορρίπτοντας τον «Γά­μο αλά ελληνικά», ο Γιαννόπουλος έχει χαρίσει στην καινού­ρια ελληνοκεντρική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Βαρντάλος διαφημιστικά αβαντάζ που, όπως φημολογείται, αναμένεται να λειτουργήσουν και ως τονωτική ένεση της τελευταίας στιγ­μής στον τουρισμό μας. Η Ρίτα Γουίλσον έκανε anti-crisis εμ­φάνιση με ροζ Louboutin γόβες, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειπε ο σκηνοθέτης της Ντόναλντ Πέτρι, μάστερ των ερωτι­κών κομεντί.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Related Posts with Thumbnails