Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Aνανεώνεται το Silverwing 600

Μετά από την πρόσφατη ανανέωση της έκδοσης των 400 κ.εκ., σειρά έχει όπως όλα δείχνουν και το μεγαλύτερο μοντέλο των Silverwing 600. Με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία, οι αλλαγές αφορούν κυρίως στην σχεδίαση, ενώ το νέο Silverwing 600, αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA 2009.



H είδηση μας έρχεται από τη Ιαπωνία, όπου ήδη υπάρχουν πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικές με την ανανέωση του μοντέλου. Τ
ο Silverwing 600 GT όπως θα ονομάζεται στη Ιαπωνία, φέρει επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, με τη μάσκα να διαθέτει πλέον δύο ανεξάρτητα σώματα προβολέων, πιο επιθετικές γραμμές και νέα, πιο αεροδυναμική ζελατίνα. Νέος είναι και ο πολύ όμορφος πίνακας οργάνων, με το κοντέρ και το στροφόμετρο να περικλείονται από ελλειψοειδή στεφάνια.

Αλλαγές υπάρχουν και στη σέλα, που είναι πλέον πιο ανατομική και άνετη για οδηγό και συνοδηγό, ενώ επενδύεται και από αντιολισθητικό κάλυμμα. Το ρεζερβουάρ αύξησε τη χωρητικότητα του στα 16 λίτρα, τιμή που αποτελεί τη κορυφαία στη κατηγορία.
Σε ότι αφορά στον κινητήρα, παραμένει το δικύλινδρο σε σειρά σύνολο των 600 κ.εκ. με 2 επί κεφαλής εκκεντροφόρους, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο και τροφοδοσία μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού. Περαιτέρω στοιχεία που να αφορούν στην απόδοση του ή σε τυχόν αλλαγές, δεν έχουν κοινοποιηθεί από τη Honda. Τέλος το νέο Silverwing 600 θα εξοπλίζεται με συστήματα συνδυασμένο φρένων (CBS) και ABS.

Πηγή: mototriti.gr
Related Posts with Thumbnails