Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009

Το Κακό: Τα ζόμπι μιλούν αρχαία ελληνικά! (video)

Μετά την αναπάντεχη επιτυχία της πρώτης ταινίας, το «Κακό» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και… Στην Εποχή των Ηρώων. Το σίκουελ του πρώτου ελληνικού zombie movie με άφθονα στοιχεία σπλάτερ μας ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα, όπου μία αρχαία δύναμη μετέτρεψε τους ανθρώπους σε ζόμπι!«ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Νούσια, είναι μια περιπέτεια τρόμου με ανατρεπτικό χιούμορ, που συνδέει τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και τη σύγχρονη Αθήνα με νήμα ΤΟ ΚΑΚΟ και με απειλή αιμοβόρα ζόμπι. Ειδικά για τα γυρίσματα της ταινίας ήρθε στην Ελλάδα ο ελληνικής καταγωγής «κακός» του Τιτανικού, Μπίλι Ζέιν, που πρωταγωνιστεί. Πολύ πριν την προγραμματισμένη έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, στις αρχές του Οκτώβρη, το κοινό έχει τη δυνατότητα τώρα να δει το πρώτο teaser trailer, που θα παίζεται στους κινηματογράφους από τις 4 Ιουνίου μαζί με την ταινία Εξολοθρευτής – Η Σωτηρία.


ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, χωρίς να χάσει τον αυθορμητισμό της ταινίας ΤΟ ΚΑΚΟ (2005), χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές για τα δεδομένα του ελληνικού κινηματογράφου, στους τομείς του make up, των ειδικών εφέ, και της φωτογραφίας. Είναι μια παραγωγή της Ekso Productions, σε συμπαραγωγή με την Audio Visual, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την Graal, την Strada Productions, τον Λάμπρο Τριφύλλη, και την boo productions και διανέμεται από την Audio Visual Enterprises S.A.

Η Υπόθεση


Πριν από τρεις μέρες τα πάντα άλλαξαν. Μια αρχαία δύναμη μετέτρεψε τους ανθρώπους σε αιμοβόρα ζόμπι. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά. 2800 χρόνια πριν η κατάσταση ήταν ίδια. Τότε τα κατάφεραν, και το Κακό νικήθηκε. Θα μπορέσουν οι ήρωές μας να κάνουν το ίδιο και σήμερα; Θα μπορέσουν να ξαναζήσουν… Την Εποχή Των Ηρώων;

Πηγή: ΑΠΕ
Related Posts with Thumbnails