Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ο Ρουβάς της πολιτικής;

Ακούγεται εντελώς παράλογο αλλά δεν φταίμε εμείς που έχουν τόσα κοινά μεταξύ τους.
Γιώργος Παπανδρέου, σα να λέμε Σάκης Ρουβάς.

Ποιοι είναι οι δύο πιο διάσημοι Έλληνες που έχτισαν προφίλ πάνω στον υγιεινό τρόπο ζωής και στη fit κορμοστασιά τους;

Ο Καραμανλής όχι, ο Ρέμος ούτε, ο Ψωμιάδης κάνει ποδήλατο μόνο για να βγαίνει καλεσμένος του Αυτιά και ο Σόμμερ εστιάζει στο εξτρίμ. Ο Σάκης έχει το κορμί που εικονογραφεί ιδανικά το «εν σώματι υγιεί» και ο Γιώργος έχει μυοσκελετικό σύστημα εξοικειωμένο με μπόλικα αθλήματα, από τζόκινγκ μέχρι κανό. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το επιτελείο του Παπανδρέου ήθελε όρθιους τους πολιτικούς αρχηγούς στα ντιμπέιτ.

Ποιοι Έλληνες πήραν την ίδια χρονιά «Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί»;

Το 1997 τρεις ήταν οι Έλληνες που πήγαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να τιμηθούν με το βραβείο αυτό. Ο ένας ήταν ο Γιώργος και ο άλλος ο Σάκης. (Σατανικό: Ο τρίτος που βραβεύτηκε με το «Αbdi Ipekci Peace and Friendship Prize» ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!)

Ποιοι διάσημοι Έλληνες μιλάνε αγγλικά φαρσί;

Είσαι στο εξωτερικό, σε πιάνει λάστιχο, δεν ξέρεις γρυ αγγλικά (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, θυμήσου ότι ο Αρναούτογλου έκανε μαθήματα αγγλικών στον «Όμορφο Κόσμο»), ποιον θα ήθελες για συνοδηγό; Ή τον Σάκη (που πλέον μιλά και τα ελληνικά με αμερικανική προφορά) ή τον Γιώργο (που η πρώτη του λέξη ήταν «mommy» και έμαθε ελληνικά στο γυμνάσιο).

Ποια είναι τα δύο πιο αξιοσημείωτα comeback αλά Ρόκι;

Ο Σάκης, έπειτα από τη συναυλία στην «Πράσινη γραμμή» με τον Τούρκο ομόλογό του Μπουράτ Κουτ το ’97, δέχτηκε έντονη κριτική και εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα. Μέχρι που ένας δίσκος και η εμφάνιση με τη φούστα του Valentino έδωσαν νέα ώθηση στην καριέρα του, η οποία γνώρισε την αποθέωση πέρσι με τις εμφανίσεις στο Starz και το «Χ-Factor». Τα ανάλογα ισχύουν για τον Γιώργο. Μετά την εκλογική ήττα του ’07 αμφισβητήθηκε έντονα από τους δελφίνους. Προκήρυξε εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ και, κόντρα στις αρχικές προβλέψεις, πήρε και πάλι το χρίσμα. Δύο χρόνια μετά κέρδισε (με τρελό ποσοστό) τις εκλογές και έγινε ο τρίτος Παπανδρέου που γίνεται πρωθυπουργός (παγκόσμιο ρεκόρ).

Ποιοι είναι οι δύο πιο γνωστοί Έλληνες που τρελαίνονται για hi-tech γκάτζετ και φωτογραφίες;

Μηδέ ο Φερεντίνος, μηδέ ο Καφετζόπουλος. Ο Σάκης συνεχώς φωτογραφίζει και ανεβάζει φωτό στο Twitter, ενώ ο Γιώργος έχει επίσης παντού μαζί του μια κάμερα. Και οι δύο ανήκουν στους δηλωμένους φαν της ψηφιακής τεχνολογίας. Ας θυμηθούμε ότι ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν iPhone και Twitter, ενώ οι εμφανίσεις του στη Βουλή με notebook ανά χείρας προξένησαν το ενδιαφέρον ακόμη και του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχει μάτια μόνο για το PlayStation.

Ποιοι Έλληνες άντρες έχουν τα περισσότερα αποτελέσματα στην αναζήτηση της ιστοσελίδας Google;

Γιώργος Παπανδρέου 903.000
Σάκης Ρουβάς 726.000
Κώστας Καραµανλής 578.000
Αντώνης Ρέµος 115.000
Αλέξης Γεωργούλης 36.400


Το απόλυτο ντοκουµέντο!

Και στα διαφηµιστικά σποτ, great minds think alike.

Δύο σποτάκια συζητήθηκαν κι έκαναν αίσθηση φέτος. Στο ένα οι κριτές του «X-Factor» αισθάνονται για λίγα δευτερόλεπτα σταρ, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται ο απόλυτος σταρ Σάκης, φορώντας γυαλιά-καθρέφτες, και απλώς ρωτάει: «Έτοιμοι;». Στο άλλο σποτ ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού υπογράφει ένα «συμβόλαιο» με το λαό, σηκώνει τα μανίκια αλά Μπάρακ (όχι ο Αιγύπτιος Μουμπάρακ – σκέτος Μπάρακ) και ανεβαίνει στην εξέδρα προτρέποντας «Πάμε!». Οπότε τι έχουμε; Τον απόλυτο διάλογο μεταξύ των δύο ειδώλων: «Έτοιμοι;» «Πάμε».

Πηγή: yupi.gr

Mε θάρρος
Related Posts with Thumbnails