Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Τίτλοι τέλους


Τα προβλήματα στη σχέση του δημοφιλούς ζευγαριού ξεκίνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι  όταν έκαναν διακοπές χωριστά ενώ οι φήμες ήθελαν τρίτο πρόσωπο να μπαίνει "σφήνα" στη σχέση τους.

Όμως, πραγματοποίησαν μεγάλη προσπάθεια για να "γεφυρώσουν" το χάσμα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οδηγήθηκαν σε οριστική ρήξη.

Μάλιστα, τους τελευταίους τρεις μήνες είχε ξεσπάσει έντονη φημολογία πως το διάσημο ζευγάρι έμενε χωριστά.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη είχε εκμυστηρευτεί σε στενό της συνεργάτη πως ήταν έτοιμη να πορευτεί χωρίς τον Γιάννη Λάτσιο. Συνεπώς οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το διαζύγιο να προέρχεται έπειτα από πρωτοβουλία της Ελένης.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ένας ακόμα λόγος που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη σχέση τους ήταν η κατακόρυφη πτώση της Ελένης Μενεγάκη στον επαγγελματικό τομέα. Η «ωραία Ελένη» της πρωινής ζώνης είχε… τσακωθεί με την AGB και αυτό φαίνεται πως επηρέασε τα μέγιστα την σχέση του δημοφιλούς ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος μιας και η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ-1 έχει υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο παραγκωνίζοντας, όμως, την πάλαι ποτέ σιδηρά κυρία και σύζυγό του.

Πηγή: stifora.gr

Mε θάρρος
Related Posts with Thumbnails