Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Υπουργός – «Προβοκάτορας»..


Τον  Αμερικανό συγγραφέα Eric Hoffer έχει βαλθεί να επαληθεύσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης
 
 

«Οι μεγάλες υποκρισίες», έγραφε ο Eric Hoffer, «δεν υπάρχουν για να κρύψουμε την ασχήμια και το κακό που έχουμε μέσα μας, αλλά την κενότητά μας.  Το πιο δύσκολο πράγμα να κρυφτεί είναι κάτι που δεν υπάρχει» .

Όσο λοιπόν και να προσπαθεί ο κ. Χρυσοχοΐδης να υπερασπίσει (ως έχει ιερό καθήκον) τη χώρα και τους πολίτες της , αποδεικνύεται καθημερινά ανεπαρκέστατος. Τόσο στο εσωτερικό θέμα ασφάλειας , όσο και στους ….εξωτερικούς «ποντικούς». Κενός ουσιαστικού πολιτικού περιεχομένου!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και με την σειρά τους. Με την εκδήλωση του (διπλού) εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες, προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των…Ελλήνων!

Συγχρόνως διάφορες πένες του… payroll ( του γνωστού!) σε Ελλάδα και εξωτερικό έγραφαν χρησιμοποιώντας αντί για μελάνη , … δηλητήριο κατά της χώρας μας και των πολιτών της.
Μια από αυτές τις πληρωμένες πένες έγραφε και στην Wall Street Journal κατάπτυστο άρθρο με τίτλο «Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας», με το οποίο ήθελε να …. «καταγγείλει» τον υποτιθέμενο αντισημιτισμό των Ελλήνων.

«Η Ελλάδα», έγραφε, «υποφέρει από έλλειψη ηθικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ηγεσίας, που να καταγγέλλει την αισχύνη του αντισημιτισμού» επαινώντας παράλληλα την «αξιοθαύμαστη εξαίρεση του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού …..Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»!
Η εμμονή όμως του κλιμακίου της Μοσάντ στην Κρήτη που …απαίτησε…από τους Έλληνες αστυνομικούς να μαζευτεί όλο  το οπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων, αποκάλυψε ότι οι εμπρηστές ήταν Αμερικανοί και Βρετανοί, που υπηρετούσαν οι μεν πρώτοι στην Αμερικανική βάση , οι δε Βρετανοί ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ ( το παραμυθάκι που επιχειρήθηκε να πλασαριστεί, περί …εργαζομένων σε μπαρ , καλό αλλά για παιδάκια).

Παίχθηκε  λοιπόν στα Χανιά  ένα παιχνίδι μυστικών υπηρεσιών ( ξεκαθαρίζω εδώ ότι την Μοσάντ και το Ισραήλ ουδόλως τους ενδιέφεραν τα παιχνιδάκια κάποιων, αφού αυτοί γύρισαν το παιχνίδι εκεί… που πραγματικά τους ενδιέφερε. Δεν είναι τυχαία η καλύτερη μυστική υπηρεσία στον κόσμο).
Με όλα αυτά να συμβαίνουν στην χώρα μας , την ευθύνη της … «κατακεραύνωσης» των ξένων που με αποδεδειγμένες προβοκάτσιες δυσφημούν τους Έλληνες και την χώρα μας , ανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης και έστειλε απάντηση στο δημοσίευμα της Wall Street Journal ( για  το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ούτε κουβέντα φυσικά) με τίτλο….«Η Ελλάδα προστατεύει τις μειονότητες»  !!!!

Εκεί λοιπόν ο Έλληνας υπουργός αναφέρει ότι : «Οι πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις στην Κρήτη θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη και εγείρουν σημαντικά ηθικά και πολιτικά ζητήματα. Εντούτοις, αυτά συνδέονται περισσότερο με την γενικότερη άνοδο της βίας και τη δράση εξτρεμιστικών οργανώσεων και λιγότερο με την άνοδο του αντι-σημιτισμού».

Ήμαρτον Κύριε! Δεν τον έχει πληροφορήσει κανείς ότι εδώ και ημέρες είναι γνωστό και πλήρως εξακριβωμένο ότι οι δράστες ήταν ξένοι πράκτορες. Ποιες …..εξτρεμιστικές οργανώσεις; Αυτά θα αντι-γράφει στην επόμενη έκθεση για την ασφάλεια το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και δεν θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς , αφού προέρχονται από επίσημη απάντηση του Έλληνα Υπουργού!
Όμως ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν περιορίζεται  εδώ, στην προσπάθεια του να …πείσει την διεθνή κοινή γνώμη ότι οι εμπρησμοί έγιναν από…. εξτρεμιστικές οργανώσεις, τις οποίες σαφώς συσχετίζει ….με Έλληνες,  αφού λίγο πιο κάτω χαρακτηριστικά αναφέρει : 

«Τώρα που οι βάνδαλοι είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, οι επικριτές πρέπει να παραδεχτούν ότι οι Ελληνικές αρχές έδρασαν με επαγγελματικό και υποδειγματικό τρόπο. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε προ ημερών περισσότερους από 40 ακροδεξιούς εξτρεμιστές, οι οποίοι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που συμπαραστέκονταν στους μετανάστες».

Πράκτορες – προβοκάτορες ξέρουμε, διαδηλωτές – προβοκάτορες ξέρουμε, ακόμα και δημοσιογράφους προβοκάτορες ξέρουμε, αλλά …Υπουργό -«Προβοκάτορα» δεν έχουμε ματαξαναδεί!

Πηγή

Με θάρρος
Related Posts with Thumbnails