Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

«Καλοκαίρι στην πόλη»

Συντροφιά στα παιδιά που βρίσκονται στην ΑΘήνα στη διάρκεια του καλοκαιρίου προσφέρει το «Καλοκαίρι στην πόλη», η εναλλακτική «κατασκήνωση» του Κέντρου ΠολιτισμούΦτου ξελευτερία! Επιτέλους, το καλοκαίρι έφτασε. Τσάντες, θρανία και βαθμοί ανήκουν στο χθες. Ώρα για παιχνίδια, ξεγνοιασιά και ανεμελιά. Χώρος συνάντησης το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Άνθρωποι με διάθεση και δημιουργικότητα, οι μουσειοπαιδαγωγοί καλούν τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μαζί «οργανωμένα» προγράμματα δράσης, δημιουργίας και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας.

Μας περιμένουν δεκαήμερα γεμάτα ανακαλύψεις, αποκαλύψεις, προκλήσεις και πολλή περιπέτεια, που θα μας κινητοποιήσουν να εκφραστούμε μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κινητικά και βιωματικά παιχνίδια.

Φέτος, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο διαφορετικών θεματικών ενοτήτων: «Ζωγραφίζοντας το μέλλον με χρώματα του χθες» και «Παρελθόν και παρόν "παίζουν" στο δικό μας παιχνίδι» ή και τις δύο!

Με σύμμαχό μας τη σύγχρονη τεχνολογία, η οποία κυριαρχεί στους χώρους του Κέντρου, θα συλλέξουμε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Το κέφι, η φαντασία και η όρεξη είναι απαραίτητοι σύντροφοί μας σε αυτό το ταξίδι.
Related Posts with Thumbnails