Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε «Profit» και ΚΕΔ

Η ομάδα "Λαϊκή Θέληση" ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη το βράδυ της Τετάρτης στον τρίτο όροφο κτηρίου που στεγάζει τα γραφεία της εταιρίας επενδύσεων Profit στην οδό Λυκαβηττού 7 στο Κολωνάκι. Η ίδια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα με προκήρυξη στο Ποντίκι αναλαμβάνει την ευθύνη και για την έκρηξη στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στις 19 Μαρτίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η εταιρεία Profit είναι συμφερόντων Γιώργου Τρεπεκλή "το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την υπόθεση C4I", όπως αναφέρεται στην προκήρυξη.

Αναφορικά με το χτύπημα κατά της ΚΕΔ, η οργάνωση αναφέρει:"Κλείνουμε τη σύντομη αναφορά μας στα έργα και τις ημέρες της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου, σημειώνοντας ότι η νέα δοτή διοίκησή της διαθέτει πρόεδρο πρόσωπο που φέρεται να είχε μέχρι πρότινος, μέσω της εταιρίας στην οποία ήταν γενικός διευθυντής, επαγγελματική συνεργασία με τον Εφραίμ και τον Όμιλο Πάπιστα σημαντικό μερίδιο του οποίου ανήκει σε κυπριακές εταιρίες αφανών μετόχων με τελικό δικαιούχο τη Μονή Βατοπεδίου".

Και προστίθεται ότι "αυτό που πρέπει να γίνει σαφές σε όποιον μπαίνει στο κίνημα μας -και είναι το πιο δύσκολο- είναι ότι η επανάσταση συντελείται συνεχώς σε περιοχές ασήμαντες, ότι η ηρωική πράξη είναι μόνο μια στιγμή της, ότι τα ανιαρά πράγματα τα χωρίς μεγαλείο είναι τα πιο πολλά. Κι όταν ένα μέλος μας το καταλάβει αυτό τότε έχει πιάσει την ουσία".

ΠΗΓΗ
Related Posts with Thumbnails