Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Παπαθεμελής: «Προτεραιότητα τα εθνικά θέματα»

Τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, δημόσια και ιδιωτικά, κατήγγειλε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του «Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου» Στέλιος Παπαθεμελής ότι αρνούνται, μέχρι τώρα, να παρουσιάσουν τη δράση του. Στην ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους με το σύνθημα «μία ψήφος για τη Μακεδονία. Η ψήφος σου».

Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοψήφισμα και κάλεσε τους πολίτες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στα κατεστημένα κόμματα. Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το «Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο» θα εκλέξει ευρωβουλευτή και θα κατοχυρώσει θεσμικά υπέρ της Ελλάδας το όνομα Μακεδονία στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως και το σύμβολο της Βεργίνας, που είναι και το σύμβολο του ψηφοδελτίου.

«Για μας είναι, βεβαίως, προτεραιότητα η υπηρέτηση των εθνικών θεμάτων της χώρας στην Ευρώπη, αλλά θεωρούμε εξίσου εθνικό θέμα την ύφεση, τη νέα φτώχεια, την ανεργία και όλα τα συσσωρευόμενα δεινά της διεθνούς κρίση»,
επισήμανε.
Στη συγκέντρωση μίλησε και ο δεύτερος στο ευρωψηφοδέλτιο του «Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου» Κώστας Ζουράρις.

Πηγή: Καθημερινή
Related Posts with Thumbnails