Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών και τους "προπομπούς" τους μετά από άγρια καταδίωξη στα Γιάννενα!

Σήμερα στις πέντε τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Μαστοροχωρίων εντόπισαν, στην περιοχή της Πυρσόγιαννης Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο εισήλθε από την Εθνική οδό σε Επαρχιακό δρόμο και μετά από λίγα λεπτά επέστεψε στην Εθνική οδό. Έθεσαν το παραπάνω όχημα σε διακριτική παρακολούθηση και με τη συνδρομή δεύτερου αστυνομικού οχήματος επιχείρησαν να το ελέγξουν στη Διασταύρωση Αμαράντου. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο δοθέν σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα.Ακολούθησε καταδίωξη και στην Κόνιτσα επιχειρήθηκε εκ νέου στάθμευσή του, με τη συνδρομή περιπολικού του Τμήματος Κόνιτσας, χωρίς να επιτευχθεί.



Η καταδίωξη συνεχίσθηκε μέχρι την περιοχή του Αεροδρομίου Ιωαννίνων, όπου το διωκόμενο όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ και ακινητοποιήθηκε. Συνελήφθη ο αλλοδαπός οδηγός του ενώ ο συνοδηγός κατόρθωσε να διαφύγει και αναζητείται από τις αρχές. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν έξι σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εξήντα κιλών και διακοσίων εβδομήντα πέντε (60.275) γραμμαρίων. Να σημιεωθεί, πως στις 07.30 σήμερα το πρωί, αστυνομική περιπολία που ήλεγχε την Εθνική οδό Ιωαννίνων-Άρτας εντόπισε και στάθμευσε, στο 11ο χιλιόμετρο, άλλο .Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί, τους οποίους και συνέλαβε.

Οι παραπάνω είχαν εντοπισθεί στην Κόνιτσα να κινούνται και να επιτηρούν το Εθνικό οδικό δίκτυο, προπορευόμενοι του έμφορτου με ναρκωτικά οχήματος, προκειμένου να ειδοποιούν για την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων.Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.


Πηγή
Related Posts with Thumbnails