Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ταχυδρόμησαν στο νεκρό τον λογαριασμό… της ταφόπλακάς του



Όταν η 70χρονη Jennifer Williams άνοιξε ένα γράμμα με παραλήπτη τον πατέρα της που είχε αποβιώσει πριν από 10 χρόνια, δεν περίμενε να βρει ένα λογαριασμό ύψους 514 ευρώ για… την ταφόπλακά του! Στο γράμμα οι «υπεύθυνοι» του δήμου ειδοποιούσαν το… νεκρό, George Weaver, ότι αν δεν πληρώσει το χρέος του, θα αναγκαστούν να αφαιρέσουν από το ίδιο του το μνήμα την ταφόπλακα που είχε πάρει η οικογένειά του όταν πέθανε. Για την ακρίβεια, η οικογένεια του νεκρού αποτέφρωσε τη σορό του, όταν πέθανε και πλήρωσε 514 ευρώ, για να τοποθετηθεί απλά μια πλάκα με την επιγραφή «George Weaver, Gone But Not Forgotten».

Κανείς δεν τους είπε όμως ότι αυτό το ποσόν ήταν ουσιαστικά το «ενοίκιο» για να τοποθετηθεί η πλάκα στο μνήμα για χρονική διάρκεια 10 ετών μόνο και πως θα έπρεπε να ξαναπληρώσουν για να… ανανεώσουν το «ενοίκιο»!
Η 70χρονη κόρη του νεκρού που έλαβε το γράμμα, σοκαρίστηκε από το όλο περιστατικό και είπε ότι, αν το γράμμα είχε παραλήπτρια την ίδια ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας που βρίσκεται εν ζωή, τότε δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και θα «παρέβλεπε» το προκλητικό του «ενοικίου» για την ταφόπλακα του αγαπημένου της πατέρα.

Πηγή: zougla.g
Related Posts with Thumbnails