Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Διαφήμιση στο γυμνό κορμί της



Αυτό που ξεκίνησαν πυγμάχοι, χτυπώντας τατουάζ με ονόματα γνωστών Καζίνο στην πλάτη τους, τώρα επεκτείνεται και σε άλλα...σώματα. Η ιδέα της χρησιμοποίησης του σώματος ως διαφημιστικόυ χώρου εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς και παρά το ότι μοιάζει κάπως περίεργη τακτική, οι εταιρείες περιμένουν ότι θα έχει αποτέλεσμα. Στο παρελθόν η Goodyear πρόσφερε δωρεάν λάστιχα σε όσους έβαζαν στο σώμα τους το όνομα και το σήμα της γνωστής εταιρίας ελαστικών. Απ' ό, τι φαίνεται όμως αυτού του είδους η διαφήμιση περνά σε ένα άλλο επίπεδο.

Η διαδικτυακή εταιρεία Massively Multiplayer Online(MMO), στην οποία ανήκουν online παιχνίδια όπως το "World of Warcraft", προσφέρει 500.000 δολάρια στην πορνοστάρ Άννα Μόργκαν για να χτυπήσει στο σώμα της το όνομα της εταιρίας και το URL της(σσ. ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας).
Το σήμα MyMMOShop.com θα γραφτεί στο σώμα της, ενόψει της επόμενης ταινίας με υπόθεση που θα παίξει η εν λόγω κυρία. Η Άννα Μόργκαν, βάσει συμβολαίου θα διαφημίζει την εταιρία πάνω στο στήθος της για τα επόμενα δύο χρόνια και είναι φανερό ότι το όνομα της MMO θα το δει πολύς κόσμος.

Πηγή: news247.gr
Related Posts with Thumbnails