Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

Πρόταση συνεργασίας ΛΑΟΣ - ΝΔ

Πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας με τη ΝΔ καταθέτει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, το ερώτημα είναι «ή κυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη ή κυβέρνηση Παπανδρέου». «Λέω λοιπόν στον κ. Καραμανλή. Πάμε να κυβερνήσουμε με 160 βουλευτές και ο κ. Καραμανλής απαντά: ‘μόνος μου κι ας πάω στους 85’. Αυτό λοιπόν το ‘γινάτι’ του Καραμανλή αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα έκφρασης από πολλούς βουλευτές» τονίζει ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας εξάλλου στην υπουργό Εξωτερικών κ. Θ. Μπακογιάννη, που τον χαρακτήρισε ακραίο λαϊκιστή, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι
«είμαι τόσο αυθεντικός λαϊκιστής που εγώ και η οικογένειά μου δεν ορμήσαμε ακάθεκτοι στις αποθήκες της Siemens [..] Η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι εκβιάζοντας τον Κ. Καραμανλή θα γλιτώσει τον έλεγχο. Όταν μιλήσει η παρέα της -κ.κ. Χριστοφοράκος, Καραβέλας, Δημητριάδης-, δεν θα έχει που να κρυφτεί. Καλύτερα λοιπόν ‘καιροσκόπος’ παρά κερδοσκόπος».

Υπέρ του διαλόγου
"Παρότι δεν έχουμε πειστεί ότι δεν πρόκειται για επικοινωνιακό "πυροτέχνημα" και επειδή ως κόμμα είμαστε ούτως ή άλλως υπέρ του δημοκρατικού διαλόγου, ο ΛΑ.Ο.Σ θα μετάσχει στη σύσκεψη και θα εκπροσωπηθεί από τον πρέσβυ κ. Γιώργο Γεωργίου", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ.Αϊβαλιώτης, απαντώντας στην επιστολή του κ.Μαρκογιαννάκη που καλεί σε διάλογο τα κόμματα για θέματα ασφάλειας.
Related Posts with Thumbnails