Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Φωτιά που σιγοκαίει η λαθρομετανάστευση!

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ’ΧΕΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ... Πάρτε μέτρα πριν να είναι αργά! Πρόβα τζενεράλε ήταν τα επεισόδια για το... Κοράνι. Να καεί λοιπόν η Ελλάδα για το... Κοράνι! Η σπίθα βρέθηκε... (Περίεργη η σύμπτωση: Αστυνομικός στα Εξάρχεια, αστυνομικός και τώρα. Αυτό δεν προβλημάτισε άραγε κανέναν;)

Το... ξέσπασμα των μουσουλμάνων «μεταναστών» της περασμένης Παρασκευής ήταν απλώς μια πρόβα τζενεράλε...
Ο Δεκέμβρης που ζήσαμε θα είναι πταίσμα μπροστά στον «Δεκέμβρη» που «κάποιοι» σχεδιάζουν... Αν δεν ξυπνήσει η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα, αφήνοντας τις διαφορές τους στην άκρη προς στιγμήν. Τα μηνύματα ήδη εκπέμπονται. Η φωτιά θα ανάψει σε κάθε πόλη και νομό. Το εύφλεκτο υλικό υπάρχει. Μακριά από μας κάθε κινδυνολογία. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η αμείλικτη πραγματικότητα.

Αδιάψευστοι μάρτυρες αυτοί που ήδη τα ζουν στο πετσί τους. Οι πολίτες γύρω από την Ομόνοια, τον Άγιο Παντελεήμονα, στο Ίλιον...
Δεν φταίνε όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι μετανάστες. Αφήσαμε τις πόρτες ανοικτές και μπήκαν χιλιάδες, που έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες και ήδη έχουν ξεπεράσει το εκατομμύριο και παραπάνω. Πλησιάζουν τα 2.000.000, με πρόβλεψη για παραπάνω από τον πληθυσμό της χώρας μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια! Κι όλοι αυτοί χωρίς χαρτιά, χωρίς κανείς να ξέρει ποιοι είναι, από πού κρατάει η σκούφια τους, πού μένουν, τι κάνουν.

Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πρέπει να υπάρξουν ξεκάθαρες θέσεις. Να αποφασίσουμε πόσους ξένους μπορεί να ΑΝΤΕΞΕΙ η χώρα. Χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα για τους γηγενείς. Να ζήσουμε όπως ζούσαμε... Και βέβαια με επίσημα χαρτιά! Όπως πήγαμε εμείς στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στη Γερμανία. Με πλήρη στοιχεία, όπως έχει ο κάθε έλληνας πολίτης. Να πούμε πόσους εποχικούς εργάτες χρειαζόμαστε. Κι αμέσως μετά να αρχίσει έλεγχος σ' όλη τη χώρα. Σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. Όποιος είναι παράνομος, δεν μπορεί να μείνει.

Ευαισθησίες δεν μπορούν να τεθούν πάνω από την Ελλάδα. Και το αύριό της.
Όταν μάλιστα οι γείτονες είναι αρπακτικά όρνια. Και οι περισσότεροι μετανάστες είναι ή πολίτες τους ή του ίδιου θρησκεύματος. Και το είδαμε πώς αντιδρούν. Οι Δανοί πέρασαν μεγάλη δοκιμασία με εκείνα τα σκίτσα για τον Μωάμεθ. Εδώ, βέβαια, λοιδόρησαν άνθρωποι της τέχνης με πίνακες τον Χριστό όπου παρουσιαζόταν σε... σέξι στάσεις και κανένας μας δεν βγήκε να κάψει και να καταστρέψει. (Αυτό ως υπενθύμιση σ' εκείνους που τους έπιασαν οι ευαισθησίες για το σκίσιμο του Κορανίου... Μακάρι να ήταν το ίδιο ευαίσθητοι και για την Ορθοδοξία... Και τα Πατριαρχεία μας...).


Πρέπει να φυλαχθούν τα σύνορα.
Να βάλει το θέμα στις Βρυξέλλες ο Καραμανλής. Δυναμικά και ανυποχώρητα. Ή προστατεύετε την Ελλάδα από την εισβολή λαθρομεταναστών ή ανοίγω κι εγώ τα σύνορά μου και ας πνιγεί όλη η Ευρώπη.
Εκεί που έχει φθάσει η απειλή της λαθρομετανάστευσης δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν ολιγωρήσουμε, αν δεν καταλάβουν οι πολιτικοί μας -που ίσως δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει το πού πάμε- ότι αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ και μεγαλύτερο από την οικονομική κρίση πρόβλημα. Θα είμαστε οι δειλοί. Μοιραίοι και άβουλοι. Που θα πληρώσει ακριβά η Ελλάδα. Η φωτιά σιγοκαίει... Το προσάναμμα ήταν το Κοράνι...

ΥΓ.1: Λένε κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί και... αριστεροί του Κολωνακίου (αλήθεια, πόσους έχουν στη δουλειά τους;) ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία μας. Ναι, με την εργασία τους. Όπως κι εμείς όταν πήγαμε στη Γερμανία. Αλλά δεν δημιουργούσαμε προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα «ζει» τις οικογένειές τους με τα ελληνικά χρήματα που πάνε στην Αλβανία, στο Πακιστάν, στη Γεωργία, στο Αφγανιστάν κ.λπ.


ΥΓ.2: Θα περιμέναμε βέβαια από όλους αυτούς που εμφανίζονται ως... εκπρόσωποι των μεταναστών (άραγε, με ποια διαδικασία εκλέχθηκαν;) να πουν κι ένα ευχαριστώ για τη χώρα που τους φιλοξενεί. Χωρίς βέβαια να τους καλέσει... Αντί όμως ευχαριστώ χολή... και γης Μαδιάμ...


Πηγή: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31/05/2009
Related Posts with Thumbnails