Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

"Τα χώνει" στο Λάκη ο Αυτιάς

Δόλιο, κακό και κομπλεξικό χαρακτήρισε το Λάκη Λαζόπουλο ο Γιώργος Αυτιάς, ξεπληρώνοντας, αν και καθυστερημένα, με το ίδιο… νόμισμα τον ηθοποιό, με τον οποίο εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε έντονη κόντρα.

Ο δημοσιογράφος που είχε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του Λαζόπουλου, δεν είχε κρύψει τη δυσφορία που του προκαλούσαν τα σχόλια του Λάκη, αλλά λόγω της κοινής τους επαγγελματικής στέγης απέφευγε να τοποθετηθεί. Τώρα όμως που με την οικογένεια του Alpha τον συνδέουν μόνο… αναμνήσεις, πήρε την απόφαση να το κάνει.

Έτσι, ο οικοδεσπότης του «Καλημέρα» επέλεξε εσκεμμένα, να φιλοξενηθεί στην εκπομπή «showbiz news» του Βασίλη Δριμούση και εμμέσως πλην σαφώς να δώσει την απάντησή του.

Σε μια εκπομπή, που το πρόσωπό του πρωταγωνιστεί σχεδόν μόνιμα  σε σατιρικά βιντεάκια, παραδέχτηκε ότι του αρέσει ο τρόπος που σατιρίζεται γιατί είναι «άδολος και αγνός», ρίχνοντας τα πρώτα του καρφιά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για σάτιρα, γεμάτος υπονοούμενα για τον… εθνικό μας γύφτο, επέμενε πως είναι υπέρ «της αγνής, χωρίς κακίες και  κόμπλεξ σάτιρας» επαναλαμβάνοντας με νόημα στον παρουσιαστή το «καταλαβαίνεις τι εννοώ…».

Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη, ο Γιώργος Αυτιάς ήθελε καιρό τώρα να απαντήσει στο Λαζόπουλο, αλλά έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία.

«Ο Γιώργος είχε ενοχληθεί πολύ από το Λαζόπουλο. Δεν είναι άνθρωπος που προκαλεί και στεναχωρήθηκε πολύ που έγινε στόχος, χωρίς ο Λάκης να σεβαστεί καν το γεγονός ότι παλεύει για το κανάλι που και οι δύο συνεργάζονταν…».

Ο Λαζόπουλος πάντως, ακούγοντας την απάντηση του Αυτιά, τρίβει τα χέρια του, αφού οι κόντρες, κυρίως με δημοφιλή πρόσωπα, αποτελούν τη… μαρμελάδα στο ψωμί του. Και γνωρίζοντας πως ο Γιώργος Αυτιάς… πουλάει, ετοιμάζεται να τον χρήση για μια ακόμα σεζόν ως έναν από τους πρωταγωνιστές του τσαντιριού.

Πηγή

Με θάρρος
Related Posts with Thumbnails