Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκος Παπαδάκης: «Εγώ θα έχω το συντονισμό της εκπομπής»



Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η πεντάδα του Όμορφου Κόσμου πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι συζητήσεις που έκαναν λόγο για τον Νίκο Παπαδάκη και το σημαντικό του ρόλο στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega.


«Πρέπει να τελειώσει αυτό. Είναι λάθος να χάνουμε την ουσία και να ασχολούμαστε μ' αυτά. Είμαστε 5 άτομα, ο καθένας έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω για μερικά θέματα οπότε είναι λογικό να αναλάβει ο καθένας κάτι. Δεν υπάρχει πρώτος, δεύτερος και τρίτος. Από άποψη συντονισμού, αυτό θα το κάνω εγώ. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρώτος δεύτερος και τρίτος» δήλωσε ο Νίκος Παπαδάκης.

Η Δούκισσα Νομικού είπε πως δεν έχουν καμία σημασία αυτά που ακούγονται σχετικά με το ποιος θα κατεβεί πρώτος τη σκάλα και άλλα παρόμοια. «Ούτε οι σκάλες μετράνε, ούτε τα πλάνα. Όλα θα φανούν στην πορεία» είπε η Δούκισσα στις τηλεοπτικές κάμερες.  Η παρέα πρόσθεσε επίσης ότι δεν φοβούνται τη Μενεγάκη και πως στην πορεία θα προστεθούν κι άλλα άτομα στην παρέα.

Όσο για τον τίτλο που είχε ακουστεί τις τελευταίες ώρες πως θα είναι «Πεντάμορφος Κόσμος» η ομάδα του Mega το διέψευσε. «Ο τίτλος θα παραμείνει ο ίδιος όπως και η θεματολογία της εκπομπής. Μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Θα έχει αστρολογία και μαγειρική. Τα πάντα θα έχει» δήλωσαν.

Πηγή

Με θάρρος
Related Posts with Thumbnails