Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Βρέθηκαν σε όχημα τα "άπαντα" του Επαναστατικού Αγώνα - Προκηρύξεις, σημειώσεις


Σοβαρές εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της τρομοκρστίας, καθώς μέσα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα και το οποίο εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι υπολογιστή και ψηφιακοί δίσκοι, που περιέχουν όλες τις προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα! Στην περιoχή αυτή, όπως και στη Νέα Ιωνία έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες της ΔΑΕΕΒ. Έρευνα έγινε και σε μονοκατοικία της Κυψέλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο όχημα ενός εκ των κατηγορουμένων, το οποίο εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Ν.Φιλαδέλφεια βρέθηκαν σκληροί δίσκοι και CD ROM, που περιέχουν όλες τις προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα, καθώς και προσχέδια προκηρύξεων.

Ακόμη, μέσα στο όχημα εντοπίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Παράλληλα, ολόκληρη τη νύχτα και έως αυτήν την ώρα, πραγματοποιούνται έρευνες σε μονοκατοικία στην οδό Μηδείας 5 στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής στην εν λόγω μονοκατοικία έχουν εντοπισθεί σημαντικά και αξιοποιήσιμα ευρήματα, αλλά όχι τα όπλα που αυτή την στιμή αποτελούν τον βασικό στόχο της ΕΛΑΣ στις έρευνές της προκειμένου να απαληφθεί η πιθανότητα κάποιοι πυρήνες που παραμένουν ελεύθεροι να προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια αντιπερισπασμού.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η μονοκατοικία αποτελούσε γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά τα μέλη της οργάνωσης την άδειασαν και μετέφεραν σε άλλο σημείο τον οπλισμό.

Εντός των επομένων 24ώρων αναμένονται και τα αποτελέσματα των συγκριτικών αναλύσεων γενετικού υλικού που έχει ληφθεί από σημεία επιθέσεων με DNA από τις κατοικίες των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Πηγή: defencent.gr

Με θάρρος
Related Posts with Thumbnails