Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε καλό δρόμο για Μπομπό.



Ακόμη ένα βήμα για την απόκτηση του Μπομπό έκανε ο Ολυμπιακός. Η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Βραζιλιάνο ατζέντη που ελέγχει τη μεταγραφή του στράικερ της Μπεσίκτας έγινε σε πολύ καλό κλίμα για την επίτευξη της συμφωνίας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με τη λήξη του τουρκικού πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο και ο Μπομπό να γίνει ως νταμπλούχος Τουρκίας παίκτης του νταμπλούχου Ελλάδας την επόμενη εβδομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Φίχερ και για αμυντικούς, ακούγωντας τις προτάσεις του για Βραζιλιάνους σέντερ μπακ ενώ έγινε συζήτηση και για τον Ουρουγουανό Λουγκάνο που μένει ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ αλλά έχει ακριβό κασέ και είναι και σε συζητήσεις με την Μίλαν. Στον ελληνικό Τύπο γράφτηκε ότι υπήρξε επικοινωνία του εκπροσώπου της διοίκησης του Ολυμπιακού με την Ιντερ και την Μίλαν για αμυντικούς τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ματ Ντάρμπισιρ, με ραντεβού του εκπροσώπου του παίκτη με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν για την πρόταση του Ολυμπιακού.

Πηγή
Related Posts with Thumbnails